Teman Blog Tintahatiku

17 October 2010

1 Malaysia sejuta puisi



korang nampak tak banner berseri2 nih? hohoho....
kalo nmpak, jom pakat mai ramai2...hehehe....
kami telah menyediakan puisi sebanyak paling kurang 50 rangkap setiap orang, dengan hasil nukilan sendiri...untuk dipersembahkan kepada sekalian penonton dan dunia sejagat.....program ini merupakan salah satu program Malaysia Book of Record....huhuhuhu....kering otak duk kerah buat puisi sebanyak tuh....gilakkk ahhh.....puisi terpanjang pernah aku buat sampai 10 page....letih la nak mmbacekannye nanti....
isau gak aku...dh la aku jenis darah gemuruh....buatnye aku xleh nk kontrol kt stage tu nnti, mau tak terkojol aku situh....tp xpe...HUKM dekat je kot...hahahaha...xpun IJN pun ade area tu gak....ahaks!!! kalo agak2 gempak sket, terus naik berite kat BERNAMA yg ada berhampiran.....hahahaha......ngokkk ngekkk je....
anyway, hopefully, i can do it!!! huhuhuhu.....mati katok la aku nnti....:-p

kepade kawan2, sahabat handai, rakan taulan, dan kekasih tersayang....jemputlah datang beramai2......hehehe.....

2 comments:

Search This Blog